Εκτύπωση
Συνδέσεις

Europeana : Think Culture


Europeana White Papers: μια σειρά απο ερευνητικά και επιστημονικά άρθρα σχετικά με τη ψηφιακή πολιτιστική κληρονομιά. Europeana White Papers: μια σειρά απο ερευνητικά και επιστημονικά άρθρα σχετικά με τη ψηφιακή πολιτιστική κληρονομιά. (http://version1.europeana.eu/web/europeana-project/whitepapers )

Europeana Public Domain Charter : καταστατικός χάρτης για να επισημανθεί η αξία του υλικού, το οποίο δεν προστατεύεται από το δίκαιο πνευματικών δικαιωματών. Τονίζει ότι τα ιδρύματα που ψηφιοποιούν υλικό που ανήκει στον Δημόσιο Τομέα, δεν αποκτούν νέα δικαίωματα σ’ αυτό. Europeana Public Domain Charter : καταστατικός χάρτης για να επισημανθεί η αξία του υλικού, το οποίο δεν προστατεύεται από το δίκαιο πνευματικών δικαιωματών. Τονίζει ότι τα ιδρύματα που ψηφιοποιούν υλικό που ανήκει στον Δημόσιο Τομέα, δεν αποκτούν νέα δικαίωματα σ’ αυτό. (http://version1.europeana.eu/web/europeana-project/publications )

eLearning Awards και Europeana : Η Europeana και το European Schoolnet  (Δίκτυο Ευρωπαϊκών Σχολείων) καλούν τους εκπαιδευτικούς να χρησιμοποιήσουν δημιουργικά το περιεχόμενο της Europeana, λαμβάνοντας έτσι μέρος στα eLearning Awards αυτής της χρονιάς. 

Τα eLearning Awards (Βραβεία  Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης) βραβεύουν την καλύτερη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση. eLearning Awards και Europeana : Η Europeana και το European Schoolnet (Δίκτυο Ευρωπαϊκών Σχολείων) καλούν τους εκπαιδευτικούς να χρησιμοποιήσουν δημιουργικά το περιεχόμενο της Europeana, λαμβάνοντας έτσι μέρος στα eLearning Awards αυτής της χρονιάς. Τα eLearning Awards (Βραβεία Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης) βραβεύουν την καλύτερη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση. (http://elearningawards.eun.org )Συνδέσεις
Κάντε κλικ εδώ για να τυπωθεί το κείμενο
Εκτυπώστε το Κείμενο