Εκτύπωση
Συνδέσεις

Πολιτισμού Διάφορα


Εκκλησία της Κύπρου : η θεματική πύλη της Εκκλησίας της Κύπρου έχει στόχο την ελεύθερη πρόσβαση  στην άμεση και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα της Εκκλησίας της Κύπρου. Εκκλησία της Κύπρου : η θεματική πύλη της Εκκλησίας της Κύπρου έχει στόχο την ελεύθερη πρόσβαση στην άμεση και έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα της Εκκλησίας της Κύπρου. (http://www.churchofcyprus.org.cy/contact.php )

ΕΡΤ - Ψηφιακό αρχείο : το πλουσιότερο ψηφιακό αρχείο της Ελλάδος με την «οπτικοακουστική κληρονομιά» όλων των Ελλήνων. ΕΡΤ - Ψηφιακό αρχείο : το πλουσιότερο ψηφιακό αρχείο της Ελλάδος με την «οπτικοακουστική κληρονομιά» όλων των Ελλήνων. (http://www.ert-archives.gr/ )

Η άλλη Κύπρος : πλούσιο και πλήρως τεκμηριωμένο κυπρολογικό υλικό, κυρίως από το προσωπικό αρχείο του δημιουγού του. Η άλλη Κύπρος : πλούσιο και πλήρως τεκμηριωμένο κυπρολογικό υλικό, κυρίως από το προσωπικό αρχείο του δημιουγού του. (http://allikypros.wordpress.com )

Λάρνακα : ένα ιστολόγιο για την πόλη της Λάρνακας,  με κείμενα του δημιουργού του, ανθολογήσεις άλλων κειμένων, πληροφορίες, σχόλια και φωτογραφίες. Λάρνακα : ένα ιστολόγιο για την πόλη της Λάρνακας, με κείμενα του δημιουργού του, ανθολογήσεις άλλων κειμένων, πληροφορίες, σχόλια και φωτογραφίες. (http://larnaka.wordpress.com )

Retalia et alia : ένα ιστολόγιο με βιβλιολογικό και βιβλιογραφικό περιεχόμενο. Retalia et alia : ένα ιστολόγιο με βιβλιολογικό και βιβλιογραφικό περιεχόμενο. (http://kitieus.wordpress.com/ )

Αγία Σοφία : το μεγαλείο της Αγ.Σοφίας σε συνδυασμό με την τεχνολογία Αγία Σοφία : το μεγαλείο της Αγ.Σοφίας σε συνδυασμό με την τεχνολογία (http://www.360tr.com/34_istanbul/ayasofya/english/ )

Πολιτιστικός Θησαυρός της Ελληνικής Γλώσσας : μια ψηφιοποιημένη πρωτογενής πολιτιστική συλλογή κειμένων της νεοελληνικής γραμματείας, που περιλαμβάνει κυρίως αντιπροσωπευτικά κείμενα συγγραφέων από όλα τα λογοτεχνικά είδη. Πολιτιστικός Θησαυρός της Ελληνικής Γλώσσας : μια ψηφιοποιημένη πρωτογενής πολιτιστική συλλογή κειμένων της νεοελληνικής γραμματείας, που περιλαμβάνει κυρίως αντιπροσωπευτικά κείμενα συγγραφέων από όλα τα λογοτεχνικά είδη. (http://www.potheg.gr/ )

Cyprus on film: Η ιστοσελίδα περιέχει μεγάλο αριθμό ταινιών μικρού μήκους που ανήκουν σε ποικίλες θεματικές ενότητες.  Η κάθε ταινία συνοδεύεται από σύντομη περιγραφή του περιεχομένου της καθώς και από τρέιλερ15’’ με σκοπό ο χρήστης να επιλέγει την ταινία που ανταποκρίνεται περισσότερο στα ενδιαφέροντά του. Cyprus on film: Η ιστοσελίδα περιέχει μεγάλο αριθμό ταινιών μικρού μήκους που ανήκουν σε ποικίλες θεματικές ενότητες. Η κάθε ταινία συνοδεύεται από σύντομη περιγραφή του περιεχομένου της καθώς και από τρέιλερ15’’ με σκοπό ο χρήστης να επιλέγει την ταινία που ανταποκρίνεται περισσότερο στα ενδιαφέροντά του. (http://www.cyprusonfilm.com/ )Συνδέσεις
Κάντε κλικ εδώ για να τυπωθεί το κείμενο
Εκτυπώστε το Κείμενο