Διαδανεισμός

Σκοπός

Η Κυπριακή Βιβλιοθήκη παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα αναζήτησης και προμήθειας υλικού (βιβλία, άρθρα, διατριβές κλπ.) από συλλογές άλλων βιβλιοθηκών της Κύπρου και του εξωτερικού. Η υπηρεσία αυτή παρέχει στους χρήστες επιπλέον υλικό προσπαθώντας να ικανοποιήσει όσο το δυνατό καλύτερα τις ανάγκες των χρηστών.

Χρήστες

Δικαίωμα αίτησης έχουν όλοι οι χρήστες της Βιβλιοθήκης. Σε περίπτωση που η υπηρεσία διαδανεισμού δεν είναι η κατάλληλη για την διεκπεραίωση κάποιας αίτησης, ο χρήστης θα καθοδηγηθεί από την υπηρεσία, έτσι ώστε να αποκτήσει το υλικό που τον ενδιαφέρει με τον πλέον συμφέροντα τρόπο.

Διαθέσιμο υλικό

Κάθε μορφής υλικό, με την προϋπόθεση ότι η βιβλιοθήκη που το έχει, δέχεται να το δανείσει.

Κόστος

Οι χρήστες επιβαρύνονται το κόστος αποστολής, το οποίο καθορίζεται κατά περίπτωση από την Βιβλιοθήκη που παρέχει το υλικό. Ο χρήστης ενημερώνεται εκ των προτέρων και το υλικό παραγγέλεται μόνο μετά τη συγκατάθεση του.

Χρόνος παραλαβής

Ο χρόνος που απαιτείται για την παραλαβή του υλικού ορίζεται από τη βιβλιοθήκη που θα δανείσει το υλικό και επηρεάζεται από τον τρόπο μεταφοράς και της διαθεσιμότητας του υλικού.

Φόρμες Διαδανεισμού

Εφόσον βεβαιωθείτε ότι η Βιβλιοθήκη δε διαθέτει το υλικό που σας ενδιαφέρει, στείλτε τις αιτήσεις σας ή στείλτε μήνυμα με ελεύθερη δομή (αν αναζητάτε υλικό που δεν είναι ούτε βιβλίο ούτε περιοδικό) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Ιωάννα Ηλιάδη - Αργυρίδη τηλ: +35722303180.